Com cada any l’esbart ha participat a la rebuda dels Reis Mags al poble de Castellterçol. Els nens i nenes de 2on de primària de l’IE Ramona Calvet han rebut a S.S. M.M. amb el tradicional ball de les Guspiretes.

 

Les Guspiretes són uns éssers fantàstics que habiten als boscos de Castellterçol. Un carboner, al cremar un tió, va crear sense voler tot d’éssers màgics que quan arriba la nit de reis s’ajunten per rebre’ls amb tota l’alegria del món. I no els has vist mai? És clar que no! S’amaguen als boscos de Castellterçol i costa molt veure’ls… però la nit de reis, les guspiretes surten a rebre’ls amb un ball!

 

Volem donar les gràcies a l’Associació de Reis Mags de Castellterçol, per confiar un any més amb nosaltres!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *