Ahir, diumenge 17 de març, vam visitar la població de Taradell. Vam participar en la seva trobada d’esbarts infantils i juvenils dins la Roda d’Esbarts Catalònia. A més de compartir escenari amb l’Esbart Sant Genís de Taradell, vam poder gaudir dels balls que l’Esbart Joaquim Ruyra de Blanes, l’Esbart Dansajove de Navàs i l’Esbart Dansaires de l’Hospitalet havien preparat per a aquesta actuació.

El grup Barretines va oferir les danses de La Solipanta, Corrandes d’Olesa Obriu les portes. Al matí van visitar el Mas Casablanca, on van gaudir i veure de ben a prop els animals de la granja.

 

Volem felicitar a l’Esbart Sant Genís de Taradell per l’acollida i a tots els esbarts participants per la feina que van presentar.

1 comment. Leave new

Cal fer esment, aixi mateix, de l’activitat sardanista, ja que, a mes a mes, de l’Agrupacio Sardanista de Taradell, aquesta vila disposa de dues cobles de reconeguda solvencia artistica: La Cobla Genisenca i la Cobla els Lluisos de Taradell. Disposa tambe d’un esbart dansaire, l’Esbart Sant Genis de Taradell. L’any 2010, es crea la banda de Taradell, la TARABANDA, constituida per alumnes, professors de l’Escola de Musica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *