Els dies 27 i 28 d’abril  es va celebrar la 12a Fira del Món Geganter a Castellterçol. Dins dels actes de l’esdeveniment, el dissabte a les 22 h es va presentar l’espectacle “Som d’on venim”, un espectacle que pretenia mostrar als espectadors vinguts d’arreu la història i les tradicions del poble mitjançant gegants, bèsties i nans.

 

Des de l’esbart vam participar-hi. El cos de dansa va oferir la Dansa de Castellterçol i el grup Mantellines va ballar el Ball de Cintes amb la geganta de Sant Joan de Vilatorrada. Cal remarcar que totes les músiques eren interpretades en directe per la banda moianesa Som-hi de CaraBand, que va recuperar el so més antic de la Dansa i el Ball del ciri de Castellterçol.

 

Volem agrair a la Colla de Geganters i Grallers de Castellterçol per comptar amb nosaltres i als Geganters de Sant Joan de Vilatorrada i a la banda Som-hi de CaraBand per l’ajuda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *