Diumenge 2 de juny els grups infantils i juvenil de l’esbart van oferir un espectacle on recollia tots els balls que han preparat durant el curs 2018-2019. Cada grup va oferir el seu repertori i els espectadors van poder gaudir de balls tradicionals, com la Bolangera de Manresa o la Farandola d’Andorra, i de balls més moderns, com Vaig aprendre del musical El Petit Príncep A la muntanyeta d’Ebri Knight, totes coreografiades per l’equip de monitors de l’esbart.

 

L’espectacle el formaven dues parts. La primera estava dedicada als balls que cada grup ha après durant el curs i la segona part consistia d’un ball que van muntar a les colònies. Aquest ball portava el nom de Som Rosa d’Abril. Cada grup va oferir un ball de grups folklòrics moderns com La Canya Borda, Criatures R.O.T. Cada grup, al final de cada ball, va dipositar una rosa, simbolitzant els coneixements i sentiments que aprenen a l’esbart.

Cascavells, Barretines, Faixes, Mantellines i Almorratxes… Moltes felicitats per aquest curs! Gràcies monitores i monitors per ajudar a fer la feina i gràcies a tots els que us vau acostar a la Plaça Enric Prat de la Riba per veure ballar els més petits de l’esbart! Bon estiu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *