Dissabte 14 de desembre els grups infantils i juvenil van oferir un espectacle amb un recull de nadales coreografiades per l’equip de monitors i monitores. Els diferents grups van ballar per una bona causa, i és que tots els beneficis es destinaven íntegrament a La Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties minoritàries.

L’espectacle va repassar les nadales més tradicionals com una versió de A Betlem me’n vull anarEl Rabadà, i les nadales més modernes com Campanes de benvinguda de Buhos, El Nadal més tropical de Gertrudis Nadala ingrata de Mesclat. Finalment petits i grans van ballar al so de Llum de la vida de Mariona Castillo, Victòria Riba i el Cor de l’Orfeó Català del disc de La Marató.

D’aquesta manera, els grups CascavellsBarretines, Faixes, Mantellines i Almorratxes us desitgen unes bones festes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *