Aquest any, a causa de la pandèmia sanitària, s’ha suspès la Festa Major de Castellterçol. En el seu lloc, s’ha creat La Festa, un festival on les entitats, seguint les mesures pertinents, mostren el seu talent o organitzen alguna activitat. De l’1 d’agost a l’11 de setembre Castellterçol aplega més de 80 activitats.

L’esbart no podia ser menys i oferirà uns tastets de dansa. El primer és aquest diumenge 16 d’agost, al Bosquet de Can Sedó a les 12 h, on ballarà el Ball de l’Homenatge, el rock dels Catarres i la Jota de la Pobla de Massaluca.

 

RECORDA!

– L’aforament és limitat (100 persones). Obertura de portes: 11.30 h.
– L’ús de mascareta és obligatori.
– Mans netes i distància (2 metres).
– És obligatori seguir les normes de seguretat i les indicacions de l’organització.

Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *