Dins la programació de La Festa vam presentar, conjuntament amb la Colla de Geganters i Grallers de Castellterçol, l’acte Festa i Tradició. Aquest petit recull de danses de Castellterçol pretenia representar la cultura popular castellterçolenca, per poder acostar una pinzellada de la nostra tradició en aquests moments tan difícils. Des de la Colla de Geganters i Grallers i des de l’Esbart Rosa d’Abril de Castellterçol no volíem que la situació sanitària en què estem immersos privés enguany de gaudir de la cultura.

 

“Quan la comissió de Festes de l’Ajuntament ens va convocar per primera vegada fent-nos la proposta de col·laboració amb els actes de “La Festa” vàrem veure del tot inviable poder sortir a plaça i carrers a fer una ballada; estàvem en ple confinament. Des d’aleshores la situació ha canviat i d’acord amb el PROCICAT disposem d’unes indicacions que ens permeten estar, avui, amb
tots vosaltres amb el màxim de garanties sanitàries possibles. Fa temps que les nostres associacions estem treballant en com oferir-vos ambdós espectacles respectant els requisits de protecció enfront de la Covid-19 establerts per les nostres autoritats sanitàries; tant pels espectadors com pels propis membres de l’Associació. Per això hem establert un pla de contingència intern, recollint totes les indicacions esmentades anteriorment, així com les recomanacions establertes per les associacions d’esbarts i geganters que hem presentat a l’Ajuntament.

 

L’espectacle “Festa i tradició” constava de dues parts. La primera es dedicava a la nostra Dansa i el Ball del Ciri a càrrec de l’Esbart Rosa d’Abril de Castellterçol. A més d’aquests dos balls, vam dedicar el Ball de l’Homenatge a tots els sanitaris i personal mèdic que vetlla per la nostra salut. La segona part anava a càrrec de la Colla de Geganters i els Grallers de Castellterçol. El públic va poder gaudir del tan esperat ball dels gegants amb la música de la Sardana dels Gegants de Castellterçol, l’Enamorat, la Jota del Paré i el Ball del 60è aniversari dels Gegants.

 

Per acabar, volem donar les gràcies a l’organització i a totes aquelles persones que ho han fet possible! Moltes gràcies i ens trobem a la que ve!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *