Inscripcions

Entra als següents enllaços per inscriure’t als tallers o al dinar popular.

INSCRIPCIONS DEL 17 D’ABRIL FINS EL 5 DE MAIG

Tallers
5€
  • Participació als 2 tallers.
  • Promoció 2x1 per membres d'un esbart dansaire.
Dinar
15€
  • Menú adult: pastís de tonyina i fideuà (+ postres).
  • Menú infantil: macarrons (+ postres).
  • Els menús inclouen beguda (aigua, refresc i vi).

Els tallers

Taller de balls socials del segle XVI i XVIII

Centre Espai Escènic – 9.00 h

Les contradanses són una forma de ball social en grup, que es poden realitzar en línies o quadrats. El taller pràctic oferirà una introducció als passos de ball bàsics i als patrons coreogràfics. Els branles són els balls col·lectius més populars del segle XVI. Han estat practicats tant per la societat noble com per les classes populars. El taller es basa en una col·lecció de balls publicats a França per Thoinot Arbeau el 1589.

En el taller aprendrem una sèrie de branles, els seus passos bàsics i la música que els acompanya. Obert a totes les edats i no cal tenir experiència prèvia en ball.

Taller d'iniciació al ball folk

Centre Espai Escènic – 9.00 h

El ball folk o també el ball de plaça està format per aquelles danses col·lectives que la gent d’un poble, regió o cultura balla de manera més o menys espontània a les festes o moments de diversió.

En aquest taller ens iniciarem en algunes d’aquestes danses, d’aquí i d’allà: les més conegudes i que més es ballen a les nostres ballades de ball folk.
Danses com el cercle circassià, la xampanya, el vals, la masurca, el xotis, el ball pla, la bolangera…
Taller apte per a tots els públics i edats! No cal venir en parella.

Els talleristes

Tanja Skok

Tanja Skok és ballarina, coreògrafa, professora i investigadora en el camp de la dansa històrica. S’ha format a la London Contemporary Dance School, del Regne Unit. Més tard ha continuat la seva
especialització amb artistes i investigadors internacionals de renom en el camp de la dansa històrica.

Durant el transcurs de la seva carrera artística i en qualitat de coreògrafa o ballarina, ha participat en diverses produccions internacionals tant de llenguatge contemporani com històric.

Vols saber més sobre Tanja Skok i el seu taller? Entra al següent enllaç!

Joan Codina

Joan Codina és músic professional (flautes i cant) i va ser durant la finalització dels seus estudis al Conservatori que va descobrir les danses tradicionals i folk des dels carrers i les associacions.

A partir d’aquest moment, s’interessa especialment en l’aprofundiment de la relació entre música i dansa, i pren classes i cursos amb formadors com Carles Mas, Núria Vinyoles, Sebastià Bover i Montserrat Garrich; i en festivals com Le Grand Bal de l’Europe a Sant Gervasi d’Auvèrnhe i a Gennetines, entre d’altres (Pierre Corbefin, Dani Detammaecker, Dany Madier-Dauba, Menestrers gascons, Lionel Dubertrand, Claire Broquet i un llarg etcètera).

Vols saber més sobre Joan Codina i el seu taller? Entra al següent enllaç!

Títol
YouTube
Instagram